Læs Danske Nyheder i dag og hold dig opdateret om aktuelle emner

Danske Nyheder er en dansk nyhedshjemmeside, der tilbyder opdateret information om emner fra hele verden. De har en bred vifte af artikler, herunder men ikke begrænset til politik, økonomi, kultur og videnskab.

Siden blev grundlagt i 2004 af tre danske journalister og er siden vokset til at være en af de mest populære nyhedskilder i Danmark. Danske Nyheder har vundet flere priser for sin dækning af internationale forhold og undersøgende journalistik.

Velkommen til de danske nyheders verden!

Danske nyheder er en digital medievirksomhed, der leverer dansk nyhedsdækning og analyse.

Danish News blev stiftet i 2016 af en gruppe journalister, der ønskede at forbedre kvaliteten af nyhedsdækningen i Danmark.

Danish News har kontorer i København, Aarhus og Berlin. De har et team på 6 journalister, der dækker de danske, nordiske og europæiske anliggender.

Hvad sker der i Danmark?

Danmark er et land i Nordeuropa. Det er det sydligste af Norden, beliggende sydvest for Sverige og syd for Norge. Danmark er en suveræn stat, der omfatter den jyske halvø og flere øer i Østersøen, samt Grønland og Færøerne i Nordatlanten.

Danmark har været medlem af NATO siden 1949, hvor Grønland og dets øvrige oversøiske territorier er udelukket fra NATO-medlemskab. Det var et af kun to lande, der deltog i begge verdenskrige (det andet var Norge). Danmarks navn afspejler dets geografi: det har en lang kystlinje på begge sider af grænsen til Tyskland mod syd og med Sverige mod nord.

Her finder du mere information om god journalistik.

Det danske sprog har gennem århundreder udviklet sig til det, vi i dag kender som dansk; det begyndte som oldnordisk talt af nogle skandinaviske stammer, der beboede det, der nu er Danmark, i århundreder før deres første kontakt med romerne for omkring 1.000 år siden.

Danmarks Vinter-OL-hold går stærkt!

Danmark er et lille land på den nordlige halvkugle. Danmark har deltaget i Vinter-OL siden 1924, og de har vundet 3 medaljer indtil videre.

Danmarks vinter-OL-hold går stærkt!

Den Danske Olympiske Komité udvælger deres atleter til OL baseret på deres præstationer ved VM, EM og Nordiske Mesterskaber.

De er i øjeblikket placeret som 9. i guldmedaljer, 10. i sølvmedaljer og 12. i samlede medaljer.

Danmarks vinter-OL-hold går stærkt!

Danmarks work-life balance er ret interessant!

Danmark er et interessant land, når det kommer til balance mellem arbejde og privatliv. De har en generøs betalt orlovspolitik, et stærkt fokus på balance mellem arbejde og privatliv og en fremragende arbejdskultur.

Danmark er ofte rangeret som et af de bedste lande at bo i. De ligger øverst på listen, når det kommer til lykke og livskvalitet. Og de er også blandt de bedste lande, når det kommer til balance mellem arbejde og privatliv.

Du kan læse meget mere om Politikens papiravis her.

Danmark har en generøs betalt orlovspolitik, som giver medarbejdere mulighed for at holde op til seks ugers fri for forældreorlov, tre måneder ved sygdom og seks måneder for ferie med fuld løn! Dette kan forlænges med to uger, hvis du har et barn med særlige behov, eller hvis du tager dig af dine ældre forældre.

Dette land har stort fokus på balance mellem arbejde og privatliv og har implementeret tiltag for at nå dette mål, såsom fleksible timer, hjemmekontor mv.